Ушито по мярка

Мъжете, които се стремят към перфектен външен вид. могат да разчитат на Andrews/ Fashion Studio 


“...най-добрата българска модна марка”

Mъжете, които се стремят към перфектен външен вид, могат винаги да разчитат на колекциите и услугите на Andrews/ Fashion Studio – най-добрата българска модна марка. Компанията е за всеки, който не прави компромис с личния си стил и иска да изглежда добре независимо дали работи в офиса или се забавлява с приятели в свободното си време. Именно затова Andrews/ Fashion Studio позволява на всеки да избере и подчертае своя индивидуален стил чрез услугата Made To Measure. Идеален начин на клиентите да носят най-новата колекция на марката, но съобразена със собствения им вкус, желание и индивидуална кройка.

 

Костюмът трябва да стои по най-добрият начин и именно затова Made to Measure услугата на Andrews/ Fashion Studio е изключително удачен избор за всеки мъж с особено отношение към модата.

 

Клиентът може да избира от най-добрите италиански платове от памук, кашмир и коприна. Andrews/ Fashion Studio предлага тотална ексклузивност чрез ушиване на нестандартни модели - различни цветове за ръкавите, ревери, кръпки, ципове, персонализиране с монограм и други подобни детайли, който открояват личния стил.

 

Ушиването по мярка е най-добрият начин за получаване на уникални мъжки костюми по поръчка. С няколко думи: дизайн, качество и лично отношение от Andrews/ Fashion Studio.


ПОЛИТИКА ПО ОПАЗВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА ЛИЦАТА

От 25 май 2018г. е в сила нов „Общ регламент относно защитата на данните" - Регламент (ЕС) 2016/679 или т.нар. GDPR (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз, който е пряко приложим на територията на Европейския Съюз, включително на територията на Република България. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от и във всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка. Виж пълния текст

Разбрах